Haber

Avukat Feyza Altun, Özlem ve Tayyar Öz’ün Umre Çekilişinin Detaylarını İlk Kez Açıkladı!

Dilan Polat davasını araştıran avukat Feyza Altun’un şu sıralar radarında Hasret Öz ve Tayyar Öz çifti var. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken Öz çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla da tartışma yaratıyor. Altun, Instagram hesabından yine gündeme gelecek açıklamalarda bulundu. Hasret ve Tayyar Öz’ün yaptığı Ümre ve Paris çekilişinin perde arkasını ortaya çıkardı.

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın davasını ilk günden beri takip eden avukat Feyza Altun, çalışmalarını yakından sürdürüyor.

“Bu ikisine de bakmamız lazım arkadaşlar” diyerek oklarını Hasret Öz ve Tayyar Öz çiftine doğrultan Altun, açıklamalarıyla hepimizi suskun bırakmaya devam ediyor.

Lüks yaşamlarıyla herkesin dikkatini çeken Hasret ve Tayyar Öz çifti, 2,5 milyon takipçili Instagram hesaplarında çekilişler yapıyordu.

Birçok fenomen gibi Öz ikilisi de takipçileri için düzenledikleri çekilişlerle dikkat çekerek, “Onları Paris’e ve Umre’ye gönderiyoruz” dedi.

Avukat Feyza Altun, Hasret Öz ve Dr. “Tayyargiller” adını verdi. Tayyar Öz, çiftin Paris piyangosunu kazanan takipçilerine 15 bin TL gönderdiğini açıkladı.

15 bin TL’nin Paris gezisi için çok düşük bir fiyat olduğunu belirten Altun, paylaşımlarına şöyle devam etti…

??

Çiftinin düzenlediği umre çekilişini kazanan kadının hamile olduğunu söyleyen Feyza Altun, hamileliği dışında sadece bir kişinin ücretinin karşılanması nedeniyle gitmediğini açıkladı.

??

??

Öz ikilisinin umre çekilişini kazanan kadına parayı çok geç gönderdiğini iddia eden avukat Feyza Altun, yaptığı açıklamalarla yine perde açtı.

Konuyla ilgili düşünceleriniz neler?

Buyurun yorumlara…

tusba-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu